Sering Lebam Di Anggota Badan Tanda Gangguan Jin?

192

Siapa disini kerap ada lebam-lebam di badan? Bila bangun pagi ada sahaja lebam-lebam di anggota badan, kaki atau di peha? Betul ke orang tua-tua kata bila ada lebam ini tanda-tanda anda terkena gigit hantu?

Kalau ada lebam secara tiba-tiba tanpa tahu dari mana puncanya atau tidak terlanggar dengan apa-apa barang. YA‼️ itu adalah salah satu tanda gangguan jin.

Bila Jin atau makhluk halus mula jatuh cinta kepada seseorang wanita, pasti buruk padahnya. Pada permulaan, akan wujud kesan lebam pada peha wanita itu, dan jika dibiarkan, lebam-lebam itu mungkin melarat ke anggota-anggota badan yang lain.

Lebam digigit jin boleh berlaku apabila seseorang wanita tidur selepas waktu asar, biasanya kesan itu dapat dilihat pada peha kanan atau kiri mereka. Tompok lebam kebiruan, dan jika mampu dilihat, pasti ada lubang halus pada lebam tersebut. Apa yang lebih malang, sekali jin menggigit pasti akan digigit lagi.

Jangan biarkan jin jatuh cinta. Elakkan keluar waktu senja atau petang, jangan dedahkan aurat dan berpakaian seksi. Mandi pada waktu maghrib tanpa beralas, gunakanlah kain basahan. Wanita tidak dapat melihat, namun jin mampu melihat kekasihnya. Digigit jin tanda kasihnya. Usah menggoda jin dengan kecantikanmu, sekali jin jatuh cinta, buruk padahnya dan sukar dicari penawarnya. Ada yang menamakan ia Sihir Jin Asyik (Jin sedang Angau).

Bila Jin cuba pertahan cinta pada kekasihnya, pasti sukar seseorang itu mendapat jodoh. Malah bila orang datang merisik lalu senyap, orang datang meminang juga senyap. Mungkin ada kekasih alam lain yang cuba pertahan cinta mereka.

Salah satu alternatif untuk rawat lebam-lebam ni, SET MANDIAN + MINYAK BIDARA Ikhtiar Syifa.

PERTANYAAN LANJUT :
==>> https://ikhtiarsyifa.wasap.my

Pembelian website : www.ikhtiarsyifa.com

Get real time updates directly on you device, subscribe now.