Jus Qurbi

5,774

JUS QURBI IKHTIAR SYIFA

Jus Qurbi adalah jus kesihatan rohani dan jasmani dengan kombinasi Kurma Ajwah dan Daun Bidara sebagai bahan utama.

Jus Qurbi dihasilkan daripada sumber buah yang segar asli tanpa campuran perasa, ianya mempunyai rasa manis kurma dan langsung tanpa gula.

Kurma Ajwah direndam hampir satu malam terlebih dahulu sebelum diproses sebagaimana kaedah Air an-Nabez yang disukai Rasulullah SAW.

KELEBIHAN JUS QURBI

1) Menghancurkan tapak-tapak jin di dalam badan serta memulihkan kesan-kesan gangguan jin dalam badan.

2) Mendinding dan merawat santau dengan cara meneutralkan dan menyingkirkan bahan santau bagi sesiapa yang pernah termakan/ terminum bahan santau.

3) Memberi dan menguatkan tenaga badan untuk aktiviti harian. Juga menyingkirkan toksin jahat di dalam badan.

4) Menghilangkan kolestrol jahat dan membantu bahagian usus untuk mengelakkan sembelit dan cirit birit.

5) Baik untuk membina dan menjaga tulang dengan kalsium tinggi pada buah tin. Ia juga baik untuk menjaga penglihatan mata dan membantu masalah kekurangan darah/anemia.

6) Memabntu menguatkan tenaga dan antibody badan sekaligus menjadikan badan lebih segar dan bertenaga untuk melalukan aktiviti harian.

Jus Qurbi adalah pilihan TERBAIK untuk masalah rohani & jasmani, ianya bukan sekadar menjadi kekuatan dan pendinding rohani untuk mengatasi masalah sihir atau gangguan jin, bahkn ianya juga memberikan tenaga yang luar biasa untuk kesihatan tubuh badan manusia.

CADANGAN PENGAMBILAN

Minum satu sudu pagi dan satu sudu malam atau dua sudu pagi dan dua sudu malam bergantung kepada keadaan keperluan pengguna.

PERINGATAN : Jus Qurbi perlu disimpan di dalam peti ais atau suhu dingin setelah dibuka untuk mengelakkan Jus menjadi basi/masam.

Harga: RM 69.00 (380ml – New Packaging)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.